Šport > Košarka
5473 ogledov

"Kralj James" okrcal Dončićeve šefe

lebron james Epa
Najboljši košarkar na svetu se je obregnil ob prodajo zvezdniškega soigralca Luke Dončića.

Ekipa Dallas Mavericks se je med tekmo s Charlotte Hornets dogovorila za prestop Harrisona Barnesa, ki bo v prihodnje nosil dres Sacramento Kings. Ameriški krilni košarkar je bil o svoji usodi obveščen kar med tekmo, na kateri je dosegel 10 točk, tri skoke in podajo. V zadnji četrtini se ni več vrnil na parket.

luka dončić Izvedel po tekmi Šport Dončić poklapan in ves iz sebe: "Ne vem, kaj reči. To je noro."

Bolj kot sam dogovor in prodaja košarkarja v oči bode dejstvo, da se je Barnes na parketu potil v dresu ekipe, ki ga je v tem času prodala drugam. Ob to se je na Instagramu obrenil tudi zvezdnik Los Angeles Lakers LeBron James.

"Predvidevam, da je to v redu, ker je v najboljšem interesu ekipe? Medtem ko je igral na tekmi, so ga prodali, on pa o tem ni vedel ničesar. Ne kritiziram prodaje, ker je to posel in treba je delati v najboljšem interesu, vendar si želim, da bi se spremenil pogled na tovrstne reči. Ko igralec zaprosi za prestop, je sebičen in nehvaležen, ko pa ga ekipa proda ali se mu odpove, je to v najboljšem interesu moštva. Sprejemam obe opciji, a recimo bobu bob," je zapisal James.

luka dončić Takšen je pač posel Šport Dončić ostal sam praktično čez noč


 

Komentarjev 1
  • Spark 14:41 08.februar 2019.

    [ "Kralj James" okrcal Dončićeve šefe ] Najprej pred svojim pragom.