Šport > Košarka
1568 ogledov

Nekdanji NBA zvezdnik obtožen domnevnega poizkusa posilstva

Mike Bibby
Nekdanji izjemni organizator igre Kraljev iz Sacramenta se je znašel v težavah, saj se bo moral soočiti z obtožbo posilstva.

Košarkar Mike Bibby je v začetku tega tisočletja veljal za enega izmed najboljših organizatorjev igre na svetu. Največji pečat je pustil v dresu Sacramenta, kjer se mu je v izjemno močni postavi z Vladom Divcem, Predragom Stojakovićem in Chrisom Webbrom uspelo celo prebiti do finala Zahodne konference, kjer so Kralje ob veliki pomoči sodnikov zaustavili Jezerniki iz Los Angelesa.

Bibby je svojo igralsko kariero, katera je trajala kar 14 let in tekom katere je nastopal še za Vancouver Griezzlies, Atlanto Hawks, Washington Wizards, Miami Heat in New York Knicks, zaključil leta 2012.

Po svoji igralski upokojitvi se je podal v trenerske vode, saj je prevzel mesto glavnega trenerja svoje srednješolske ekipe, Shadow Mountain iz Arizone, kjer pa se je znašel v težavah, saj ga je ena izmed učiteljic obtožila poizkusa posilstva.

Mike Bibby | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Po njenih besedah naj bi jo Bibby februarja 2017 zgrabil okoli trebuha ter jo odvlekel v svoj avtomobil, kjer naj bi s svojim telesom oponašal gibe iz spolnega odnosa.

Bibby zaenkrat obtožb še ni komentiral, se je pa oglasil njegov odvetnik, Donald Harris, ki je obtožbe zanikal: "Z velikim prepričanjem lahko rečem, da se ta incident ni zgodil, kar se bo na koncu postopka tudi dokazalo. Mike ni sodeloval v nikakršnem spolnem napadu, kot to trdi ta ženska."

Bibby "Terminator" Šport Neverjetna preobrazba nekdanje NBA zvezde

 

Komentarjev 2
  • Avatar Pancynalla
    Pancynalla 00:23 27.februar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • Avatar Pancynalla
    Pancynalla 00:23 27.februar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top