Šport > Košarka
3385 ogledov

Nekdanji Zmaj besnel: "Žal mi je, a to moram povedati!"

šarunas jasikevičius Epa
Žalgiris je v dramatični končnici izgubil evroligaško tekmo v Atenah.

Košarkarji Žalgirisa, ki jih vodi nekdanji košarkar Petrola Olimpije Šarunas Jasikevičius, so na tekmi s Panathinaikosom zaostajali že za 20 točk, a so se po zaslugi dobrega drugega polčasa vrnili in izsilili podaljšek.

Ekipa Bena Udriha je štiri sekunde pred iztekom dodatnega časa vodila za točko, nato pa je s prodorom čez celo igrišče zmago domačim priigral Nick Calathes.

"Rad imam Panathinaikos," je po tekmi dejal Jasikevičius, ki je za atenskega velikana igral v letih 2007 do 2010 in 2011 do 2012. "Upam, da mi navijači ne bodo zamerili, kar imam povedati. Sodniki so odločili tekmo. Rad imam to organizacijo, vendar sem predstavnik druge velike organizacije in to moram povedati," je dodal.

Na vprašanje, ali ima v mislih točno določeno napako, s katero so sodniki oškodovali njegovo ekipo, je odvrnil: "Katero od mnogih? Me res to sprašujete? Vau."

luka dončić Evroliga Šport Razpoložena Slovenca uprizorila pravcati šov

Domači trener Xavi Pascual je ostal bolj diplomatski. "Veseli smo zmage. Vodili smo za 20 točk, nato nam je zmanjkalo energije in izgubili smo koncentracijo. Ni v moji filozofiji, da bi govoril o sodnikih. Lahko bi na prejšnjih tekmah, pa nisem," je povedal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice