Šport > Košarka
35 ogledov

Ni slabo, za en met 95 tisočakov

Met s sredine igrišča Youtube
Jezerniki iz Los Angelesa so po dolgem času nanizali tri zmage, a del slave jim je odnesel njihov navijač.

Košarkarji ekipe Los Angeles Lakers so po desetih mesecih nanizali tri tekme brez poraza, tokrat so premagali Phoenix s 97:77. A bučnega aplavza s tribun je bil deležen tudi navijač, ki si je z metom s sredine igrišča prislužil 95 tisoč ameriških dolarjev.

David Moya že ve, kako bo porabil del denarja: "Poskušal bom kupiti vstopnico za zadnjo tekmo Kobeja Bryanta v karieri," je dejal navijač Jezernikov, ki so mu za zadeti koš čestitali tudi igralci. Vstopnice za zadnjo Bryantovo tekmo, ki bo na sporedu 13. aprila, so še v prodaji, cene pa se gibljejo med 3.000 in 9.000 dolarji. Bryant sicer proti Phoenixu ni zaigral.

Za Jezernike je bila to šele osma zmaga v sezoni. Ob 27 porazih ima od njih slabše razmerje le še Philadelphia, ki je na 36 tekmah slavila le trikrat. Ob uspehu proti vse slabšemu Phoenixu, je  Lou Williams zbral 30 točk, Larry Nance Jr. 15 točk in 14 skokov, Roy Hibbert pa 13 točk. Pri Soncih je Brandon Knight dosegel 25 točk in k temu dodal še devet asistenc, Mirza Teletović pa je v statistiko vpisal 16 točk in osem skokov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.