Šport > Košarka
989 ogledov

Nov udarec za ameriško reprezentanco! Odpovedal še največji preostali zvezdnik!

Kyle Lowry Profimedia
Nastop na SP je odpovedal tudi aktualni prvak lige NBA.

Nastop na svetovnem prvenstvu v košarki za reprezentanco Združenih držav Amerike je odpovedal tudi Kyle Lowry, član letošnje zmagovite ekipe severnoameriške lige NBA Toronto Raptors. Lowry se je odrekel nastopu zaradi poškodbe. Julija je prestal operacijo na levem palcu, vendar pa še ni pripravljen in ne bo mogel pomagati ekipi ZDA na Kitajskem.

Marvin Bagley SP Šport Dončićev tekmec en dan reprezentant, nato sledila odpoved

Vprašljiv je tudi nastop košarkarja moštva Boston Celtics Marcusa Smarta, ki ima težave s poškodbo mečne mišice in je izpustil priprave v trenežnem centru v Las Vegasu.

Marcus Smart | Avtor: Profimedia Profimedia

Že pred tem sta selektorja ZDA Gregga Popovicha obvestila Andre Drummond (Detroit Pistons) in Montrezl Harrell (Los Angeles Clippers), da ne bosta mogla pomagati ekipi.

Nastopu na letošnjem svetovnem prvenstvu, ki bo med 31. avgustom in 15. septembrom, so se že pred tem odrekli največji ameriški zvezdniki lige NBA, kot so LeBron James, Stephen Curry, James Harden, Anthony Davis in Kawhi Leonard.

gregg popovich | Avtor: Epa Epa

Ameriško selekcijo v okviru priprav prva tekma čaka v petek v Anaheimu v Kaliforniji proti Španiji. Nato jih čakata še pripravljalni tekmi v Avstraliji proti domačinom Avstralcem in Kanadčanom.

steph curry klay thompson SP Šport Reprezentanca ZDA močno oslabljena Gregg Popovich Kaj se dogaja? Šport Zvezdniki bežijo iz vrst reprezentance ZDA
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.