Šport > Košarka
19 ogledov

Nowitzkija ne bo na EP v Sloveniji

dirk nowitzki EPA
Košarkar Dallas Mavericks Dirk Nowitzki še vedno ni okreval po operaciji kolena. Nemški reprezentant v letošnji sezoni ni zaigral na nobeni tekmi, prav tako pa je odpovedal nastop na evropskem prvenstvu 2013, ki bo potekalo v Sloveniji.

Nemški košarkarski superzvezdnik Dirk Nowitzki, član ekipe NBA Dallas Mavericks, je kategorično odpovedal nastop na košarkarskem evropskem prvenstvu leta 2013, ki ga bo gostila Slovenija. Nowitzki to sezono v ligi NBA po operaciji kolena za teličke še ni odigral nobene tekme.

"Nikoli si nisem mislil, da bom izpustil 25 do 30 tekem v sezoni, tako mi lastnik moštva v NBA Mark Cuban naslednje poletje seveda ne bo dovolil  skakljati naokoli," je dejal Nowitzki v pogovoru za revijo Kicker.

Kdaj bo 34-letni zvezdnik spet lahko zaigral, za zdaj ni znano. "Bržčas bom ta teden začel spet resno trenirati in lepo bi bilo, če bi mi nekje do božičnih praznikov le uspelo spet stopiti na parket," si želi nemški zvezdnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.