Šport > Košarka
135 ogledov

Olimpija ima novega organizatorja igre

cedevita olimpija logo zaščitni znak Facebook
Hrvaški branilec Lovro Gnjidić je podpisal dvoletno pogodbo s Cedevito Olimpijo.

 Na položaju organizatorja igre se je Cedevita Olimpija pred novo tekmovalno sezono 2022/23 okrepila z 21-letnim in 197 cm visokim nadarjenim hrvaškim košarkarjem Lovrom Gnjidićem, ki je podpisal dvoletno pogodbo, je na svoji spletni strani zapisala ekipa iz slovenske prestolnice.

Amar Alibegović Cedevita Olimpija Šport Prišel sin najboljšega strelca na uradnih tekmah slovenske izbrane vrste

"Vesel sem, da prihajam v Cedevito Olimpijo. Prihod v resen klub, ki med drugim nastopa tudi v evropskem pokalu, je zame zagotovo velik korak. Vem, da se pri glavnem trenerju Jurici Golemcu dobro dela, moj cilj pa je, da tekom sezone čim bolj napredujem, in da ekipa sezono zaključi s čim boljšimi rezultati," je ob podpisu pogodbe s Cedevito Olimpijo povedal mladi Gnjidić, ki je v minuli sezoni nosil dres zagrebške Cibone.

Cedevita Olimpija MVP finala Šport Cedevita Olimpija uspela zadržati ljubljenca domačih navijačev

Komentarjev 1
  • radovednica 09:03 08.julij 2022.

    Še en hrvatar zelo sumljivih kvalitet več. Tale tip je bil v Ciboni, ki je razpadla, igral malo, pa še to slabo. "No, ja, dobar bu za slovensku Olimpiju", bi govoril Golemac, ki že desetletja vedri v Sloveniji, pa šene ...prikaži več zna slovensko, kar bi moral biti predpogoj za delo tukaj, sicer marš u lijepu njihovu!