Šport > Košarka
64 ogledov

Polončič bo trener SŽ Olimpije do konca sezone

SŽ Olimpija
Zaupanje si je prislužil s poznavanjem hokeja, analitičnim pristopom in vodstvenimi sposobnostmi.

Hokejiste SŽ Olimpije bo do konca sezone vodil Gregor Polončič, ki je pred tedni prevzel vodenje moštva kot začasni strateg. V klubu so danes sporočili, da bo Polončič na mestu glavnega trenerja ostal do konca sezone.

"Lani smo osvojili vse, kar je bilo mogoče. Ocenili smo, da nam primanjkuje želje, Gregor pa je po naši oceni prava oseba za to. Ima veliko energije in čustev, je zelo analitičen, pozna hokej in izkazal je vodstvene sposobnosti. Ima pa tudi motiv za uspeh in s svojim zagonom bo dal ekipi prepotrebno motivacijo, da naredimo korak naprej," je odločitev za trenerja Polončiča pojasnil predsednik kluba Miha Butara na novinarski konferenci pred jubilejnim 500. derbijem med Jeseničani in Ljubljančani.

Medveščak Zagreb Tilia Olimpija EBEL ice fever zagreb arena Iščejo rešitev Šport Velik udarec za ligo Ebel

Polončič, nekdanji igralec ljubljanskega kluba in slovenski reprezentant, je sezono začel kot pomočnik Jureta Vnuka, 20. septembra pa je začasno prevzel vodenje ekipe, potem ko so se Ljubljančani sporazumno razšli s svojim dotedanjim strategom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.