Šport > Košarka
8395 ogledov

Tudi Dončić ni mogel ostati resen

luka dončić Print Screen
Predstavitveni tiskovni konferenci Kristapsa Porzingisa je prisostvoval tudi prvi zvezdnik Dallas Mavericks Luka Dončić.

Teksaško moštvo Dallas Mavericks je na včerajšnji tiskovni konferenci predstavilo svojo novo okrepitev, nekdanjega centra New York Knicks in enega od bodočih stebrov ekipe Kristapsa Porzingisa. Kot je povedal lastnik moštva Mark Cuban, si v Dallasu želijo, da bi tako Porzingis kot Luka Dončić pri njih ostala naslednji dve desetletji.

Porzingis Cuban Mavericks Dolgoročni cilji Šport To si Cuban obeta od naveze Dončić-Porzingis

Tiskovne konference se je udeležil tudi slovenski čudežni deček in s tem izkazal spoštovanje novemu soigralcu. Čeprav se je zadrževal bolj v ozadju, ga novinarji niso spregledali in Porzingisa povprašali o tem, kaj si misli o Lukovem obisku.

"Lepo, da je tukaj. Seveda je vedel, da bo veliko govora o njem in hotel je vedeti, kaj boste govorili. Lepo je videti, da podpira svoje soigralce. Vesel sem, da smo postali soigralci. Vzdušje je dobro. Veseli smo, da smo tukaj," je dejal Porzingis in z odgovorom narisal nasmešek na obraz slovenskega zvezdnika. "Z Lukom sva se takoj ujela. Oba sva Evropejca. Prehodila sva podobno pot. Oba govoriva špansko. Verjamem, da se bo to preneslo na igrišče," je o navezi z novincem še povedal novopečeni član Dallasa.

Kristaps Porzingis Udarni par Šport Porzingis navdušen nad Dončićem

Porzingis je bil prav tako poln hvale na račun Dirka Nowitzkega. Medtem ko je ta poslušal komplimente na svoj račun, mu je nagajivi Dončić poskušal izvabiti nasmešek. Sodeč po fotografiji, ki se je pojavila na spletu, se mu je izkušeni Nemec dobro upiral in ostal stoičen.

Luka Dončić Sol na rano Šport Porzingis z objavo o Dončiću zlomil srca Newyorčanov

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.