Šport > Košarka
39033 ogledov

Posnetek Dončića, ki je Irvinga pustil odprtih ust

Twitter
Luka Dončić pili formo pred pripravljalnimi tekmami in se pri tem, kot je razvidno s posnetkov, odlično zabava.

Priprave teksaškega moštva Dallas Mavericks so v polnem razmahu pred prihajajočimi pripravljalnimi tekmami v Abu Dabiju (5. do 7. oktober).

Z dobro formo na parketu že navdušuje slovenski košarkarski as Luka Dončić, ki se je na enem izmed treningov poigral s pomočnikom trenerja, z atraktivnim preigravanjem pa navdušil tudi zvezdniškega soigralca Kyrieja Irvinga.

Prizor iz telovadnice, ki je Irvinga pustil odprtih ust, nazorno kaže Dončićeve izjemne sposobnosti preigravanja in popoln nadzor nad okroglim usnjem.

Dončić "Ceneno!" Šport Sarkazem? Novinar nemudoma vrnil udarec Dončiću Luka Dončić Razkrita vsebina Šport Irving med svetovnim prvenstvom pošiljal sporočila Dončiću

Medtem ko se je 23-letnik vrtel pod obročem, je pomočnik trenerja Darrell Armstrong komaj vedel, kje se ga drži glava. V zadnjem hipu je poskušal Dončićev met zaman blokirati še slovenski sodelavec v strokovnkem kadru ekipe Marko Milič.

Dončiću je šlo po uspešno izvedeni akciji pošteno na smeh, vse skupaj pa je močno očaralo tudi Irvinga. "Oh baby," je navdušeno ponavljal ameriški zvezdnik.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • andrej084 13:11 01.oktober 2023.

    Kako to, da tega ni počel ba SP?