Šport > Košarka
13681 ogledov

Sarkazem? Novinar nemudoma vrnil udarec Dončiću

Dončić Epa
Znano je, da Luka Dončić ni ljubitelj medijskih obveznosti.

Slovenski košarkarski as Luka Dončić se je vrnil v Dallas, kjer je ekipa iz Teksasa začel priprave na novo sezono lige NBA. Medtem ko so košarkarji že imeli več priložnosti za obujanje medsebojne kemije pod obročema, pa so bile nepogrešljiv del dogajanja tudi številne medijske obveznosti. 

Pred novinarje je sedel tudi slovenski reprezentant, ki ni skrival, da druženje s predstavniki sedme sile ne sodi med njegova najljubša opravila. Čeprav je od konca rednega dela lanske NBA sezone minilo že pet mesecev, je moral Dončić na novinarska vprašanja odgovarjati tudi med nedavnim svetovnim prvenstvom, tako da v tem pogledu pravzaprav ni imel pravega oddiha.

Luka Dončić Razkrita vsebina Šport Irving med svetovnim prvenstvom pošiljal sporočila Dončiću

Ko ga je novinar Tim MacMahon vprašal, ali je v tem času kaj pogrešal novinarje, mu je Dončić iskreno odvrnil, da ne. MacMahon mu ni ostal dolžan in v odgovor dejal, da so občutki vzajemni, kar je sprožilo mešane odzive.

Posnetek je izzval številne komentarje po objavi na navijaškem profilu MFFL, kjer so ocenili, da je bil odgovor novinarja 'cenen'.

Dončić | Avtor: Profimedia Profimedia

"Jezen je bil, ker ni dobil odgovora, ki ga je pričakoval," je zapisal nek navijač. Večina uporabnikov je sicer menila, da je potrebno izmenjavo jemati z rezervo in da je odgovor obeh akterjev prežet s sarkazmom.

"Ne vem, ali je bil Luka resen ali se je samo šalil," je zapisal nek uporabnik, drugi pa je dodal: "Ali res ne zaznate sarkazma med njima?"

luka dončić Nujno zlo Šport Dončić je naveličan in tega se ne boji povedati naglas

Dončić vstopa v šesto sezono v najmočnejši košarkarski ligi na svetu, lanska pa je bila njegova najboljša doslej. V povprečju je prispeval več kot 32 točk na tekmo, 8,6 skoka, 8,0 podaje in 1,4 ukradene žoge ter si še četrtič zapored priigral imenovanje v All-Star ekipo in najboljšo peterko lige.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice