Šport > Košarka
41 ogledov

Prepelič 500, Bečirović 400, Jagoda 300

Alen Omić, Goran Jagodnik Union Olimpija/Aleš Fevžer
Komisar Lige Telemach je izrekel kazen štirim košarkarjem in trenerju Union Olimpije, ki se niso hoteli pomiriti po porazu na drugi četrtfinalni tekmi s Heliosom.

Marko Marinović, Klemen Prepelič, Goran Jagodnik, Gregor Horvat in trener Memi Bečirović bodo morali zaradi neprimernega vedenja na četrtfinalni tekmi Lige Telemach plačati 2000 evrov kazni in počivati od dveh do pet tekme.

Najvišjo kazen je prejel Marinović, ki je v zaključku tekme storil ključno osebno napako nad Juretom Pelkom. Kazen velja samo za slovenska tekmovanja.

Sklepi komisarja:

1. Igralec Marko Marinović se zaradi izključitve in nešportnega vedenja ob izključitvi kaznuje s prepovedjo nastopa na petih tekmah in z denarno kaznijo 500,00 EUR.

2. Igralec Klemen Prepelič se zaradi nešportnega vedenja ob zaključku tekme kaznuje s prepovedjo nastopa na treh tekmah in z denarno kaznijo 500,00 EUR.

3. Igralec Goran Jagodnik se zaradi nešportnega vedenja ob zaključku tekme in komentiranja sojenja v javnosti kaznuje s prepovedjo nastopa na dveh tekmah in z denarno kaznijo 300,00 EUR.

4. Igralec Gregor Hrovat se zaradi nešportnega vedenja ob zaključku tekme kaznuje s prepovedjo nastopa na dveh tekmah in z denarno kaznijo 300,00 EUR.

5. Trener Memi Bečirović se zaradi komentiranja sojenja v javnosti kaznuje s prepovedjo vodenja ekipe na treh tekmah in z denarno kaznijo 400,00 EUR.

6. Zaradi zaključka tekmovalne sezone 2014 /2015 za člansko ekipo se kazni prepovedi nastopanja oziroma vodenja ekipe v skladu z 99. členom Tekmovalnih propozicij prenesejo v tekmovalno sezono 2015 /2016.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.