Šport > Košarka
99 ogledov

Rakete v petem poskusu do prve zmage doma

james harden Epa
V ligi NBA je bilo v noči na ponedeljek odigranih šest tekem.

Košarkarji Houston Rockets so v petem poskusu končno zmagali pred domačimi gledalci. S 115:103 so premagali Indiano, ključni mož pa je bil James Harden, ki je dosegel 40 točk. Iz igre je metal 9:20, trojke 8:18, temu pa je dodal sedem skokov in devet podaj.

Kljub zmagi se kriza Houstona nadaljuje, saj Carmelo Anthony ni igral že drugič zapored. Uradno naj bi bil poškodovan, televizijska postaja ESPN pa je poročala, da je znotraj ekipe prišlo do nepremostljivih ovir in da bo moral Anthony že po desetih tekmah zapustiti klub.

Novo zmago je vpisal Portland (10-3), ki je na zahodu tik za prvaki Golden State Warriors. Četrto zaporedno zmago je dosegel proti Bostonu, izstopala pa sta Damian Lillard (19 točk, 12 skokov) in Jusuf Nurkić (18 točk, 17 skokov).

Denver je izgubil doma proti Milwaukeeju, Los Angeles Lakers so po daljšem času dobili tretjo tekmo zapored, in sicer proti Atlanti, Orlando je visoko zmagal v New Yorku, Charlotte pa je slavil v Detroitu.

Slovenska zvezdnika bosta nastopila nocoj; Miami bo gostil Philadelphio, Dallas pa čaka gostovanje v Chicagu.

Liga NBA, izidi:

Detroit Pistons - Charlotte Hornets 103:113
Houston Rockets - Indiana Pacers 115:103
New York Knicks - Orlando Magic 89:115
Denver Nuggets - Milwaukee Bucks 114:121
Portland Trail Blazers - Boston Celtics 100:94
Los Angeles Lakers - Atlanta Hawks 107:106

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice