Šport > Košarka
27 ogledov

Reprezentant ZDA aretiran

draymond green EPA
Košarkar ekipe Golden State Warrriors Draymond Green, je bil po pisanju ameriškega športnega portala ESPN aretiran v East Lansingu, v ameriški zvezni državi Michigan.

Ameriški selektor Mike Krzyzewski je pred štirinajstimi dnevi Draymonda Greena uvrstil na seznam tistih, ki bodo za reprezentanco ZDA igrali na olimpijskih igrah v Rio de Janieru. Priprave se bodo začele od 18. do 21. julija v Las Vegasu.

Green, ki je v finalu končnice lige NBA moral izpustiti peto tekmo, ker je na četrti udaril Jamesa LeBrona, najboljšega igralca poznejših prvakov Cleveland Cavaliers, je bil aretiran že v nedeljo dopoldne v East Lansingu, v ameriški zvezni državi Michigan, kjer je 26-letni košarkar tudi obiskoval univerzo. Vzrok za aretacijo naj bi bil napad, vendar ESPN ne navaja, za kakšen napad naj bi šlo. Ob varščini v višini 200 dolarjev je bil Green že izpuščen, pred sodnika pa bo stopil 20. julija. V primeru, da bo obsojen, mu grozi 500 dolarjev kazni in 93-dnevna zaporna kazen.

"Seznanjeni smo z novico, da naj bi bil Green aretiran, vendar informacije o njegovem prekršku šele zbiramo, zato težko karkoli komentiramo," so v izjavi za javnost zapisali pri Golden State Warriors.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.