Šport > Košarka
16407 ogledov

Saj ni normalen! Dončić obkoljen z vseh strani, tako jih je ukanil

luka dončić Print Screen
Sijajna poteza Luke Dončića, ki je botrovala odločilni trojki za zmago Dallasa.

Dallas Mavericks so v noči na ponedeljek premagali Oklahomo City Thunder (95:86). Odločilni trenutek tekme se je zgodil dobrih 20 sekund pred koncem, ko je bil po prodoru Luke Dončića izza črte natančen Maxi Kleber.

Dallas je s tem pobegnil na sedem točk razlike (93:86), domači pa tega zaostanka niso več uspeli nadoknaditi.

Luka Dončić NBA Šport Luka po desetih izpuščenih tekmah izjemno podal za odločilno trojko

Kleber je do odprtega meta prišel po zaslugi slovenskega košarkarja. Ta je namreč krenil v prodor po desni in pri tem nase potegnil kar tri košarkarje Oklahome. Če upoštevamo še iztegnjeno roko Alekseja Pokuševskija, so bili v nekem trenutku na Slovenca osredotočeni kar štirje igralci nasrotnega moštva.

Dončić bi lahko pod obročem mirne vesti iskal osebno napako, a je žogo za hrbtom raje podal Kleberju, ki je akcijo zaključil s trojko.

dončić giddey Šov novinca Šport Dončić nemočno spremljal rušenje njegovega rekorda luka dončić Realnost Šport Dončićevo alarmantno razkritje: "Tako bo do konca sezone"

Komentarjev 1
  • Timothy_Rodriquez 10:18 04.januar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦