Šport > Košarka
1 ogledov

"Sem 200. igralec lige, gnil sem"

kobe bryant EPA
Dvajseta sezona Kobeja Bryanta pri Los Angeles Lakers se ni začela po njegovih načrtih.

Petkratni dobitnik šampionskega prstana v ligi NBA je bil po novem porazu Jezernikov, Dallas je Los Angeles na njegovem parketu premagal s 103:93, izjemno razočaran, frustrira pa ga predvsem njegova igra.

"Trenutno sem 200. najboljši igralec v ligi NBA. Sem presneto gnil ('I freaking suck')," je svoje igre opisal Kobe Bryant, zanj je to najverjetneje zadnja sezona med košarkarsko elito. Veteran je že izjavil, da bo v naslednjih mesecih poskušal predvsem opravljati vlogo mentorja mlajšim igralcem. Pri tem naj bi mislil predvsem na mlada D’Angela Russella in Juliusa Randla.

Slednji je proti Dallasu zbral 22 točk, 15 skokov ter po štiri podaje in ukradene žoge. Bryant je zbral 15 točk ob slabem metu. Iz igre je zadel trikrat v 15 poizkusih, na parketu je prebil 31 minut. V tej sezoni v povprečju zbere 17,3 točke in 1,7 podaje. Na tekmo proti košu vrže 17 žog, a je njegov met le 31-odstoten, za tri točke le 20-odstoten.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.