Šport > Košarka
22 ogledov

Shaq žalil Houston in Howarda

Shaquille O'Neal – večni zabavljač. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Nekdanji superzvezdnik Shaquille O'Neal si je privoščil mesto Houston in najnovejšo pridobitev tamkajšnjih Raket – Dwighta Howarda.

Kot ljubitelji košarke gotovo že veste, se je Dwight Howard znova odločil za menjavo okolja. Eno leto po zloglasni selitvi iz Orlanda k Los Angeles Lakers, s katero je razbesnel predvsem navijače Čarovnije, se iz mesta angelov podaja v Teksas, točneje k ekipi Houston Rockets.

Vedno odkriti Shaquille O'Neal je v Daytoni, kjer se je konec tedna odvijal dirkaški spektakel, brez dlake na jeziku dejal, da Howard pač ni zdržal pritiska, ki ga prinaša igranje za prestižno moštvo iz Staples Centra.

"Tako je, malo mesto!"

"To je bilo za pričakovati. Veliko nas je igralo v L.A., a malo ljudi lahko obvlada pritisk, ki ga prinaša igranje pod takšnimi žarometi. Vsi bi to radi storili, a ko si tam, se pojavijo določeni pritiski z vseh strani in tega ne vzdržijo vsi. Mislim, da je (Howard, op. a.) izbral varno odločitev, da bo kariero nadaljeval v malem mestu, kot je Houston. Tako je, malo mesto! Rekel sem," je za AP s prepoznavnim provokativnim nasmeškom na obrazu dejal Shaq, pri čemer je uporabil svojo priljubljeno frazo (That's right, I said it!, op. a.).

Navijači Raket gotovo ne bodo navdušeni nad komentarjem O'Neala. Drugo največje mesto v Teksasu ima vendarle skoraj štiri milijone prebivalcev, toda Rockets se po vseh parametrih vendarle težko primerjajo z Jezerniki. A ne gre pozabiti, da je Shaq del svoje kariere preživel tudi v Miamiju, ki je precej manjši od Houstona, ob prihodu O'Neala pa Vročica ni imela še nobenega naslova prvakov Lige NBA.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.