Šport > Košarka
6528 ogledov

Slovenija po novega naturaliziranega košarkarja?

Josh Nebo Profimedia
Po poročanju medijev je na radarju Slovenije nov tuj košarkar.

Po poročanju Talkbasketa in priznanega litovskega novinarja Donatasa Urbonasa je v igri za nastop za slovensko reprezentanco na kvalifikacijskem turnirju za olimpijske igre tudi 26-letni ameriški center Josh Nebo. Ta je trenutno član izraelskega velikana Maccabija iz Tel Aviva, pred tem pa je nosil tudi dres Žalgirisa iz Kaunasa.

V tej evroligaški sezoni Nebo v povprečju zbere 11.1 točke in 7.3 skoka, najboljšo tekmo pa je odigral proti Crveni zvezdi, ko je ob metu 7/9 iz igre v svojo statistiko vpisal 18 točk in 13 skokov, kar pet odbitih žog je zbral v napadu.

Komentarjev 4
  • Avatar Boris Hribljan
    boris199 01:07 13.april 2024.

    Pa kaj je z vami!? Koliko jih boste še prioeljali!? Ne potrebujemo tujcev! Kako naj se pa domači mladi igralci razvijejo, če jim ne date priložnost!? Potem ne jokajte, da nam primanjkuje centrov, sami ste krivi! Za vsako prvenstvo nov ...prikaži več tujec!? Sramota za tako košarkarsko državo kot je Slovenija! Imamo Luko Dončiča, ki nam ga zavida cel svet pa še vedno kupujemo tujce!? Ali mislite, da so boljši od naših samo zato, ker so tujci!? Na kozlanje mi gre..

  • Idioti 19:46 12.april 2024.

    Hočemo Gafforda in pika ! Če pa lahko pride še IRWING smo pa v že vnaprej prvaki !

  • Avatar Iuckyss
    Iuckyss 18:27 12.april 2024.

    Gafforda naj pripelje Luka, pa bo mir

Sorodne novice