Šport > Košarka
10 ogledov

Smodiš: "Smo zdravi in trdo delamo"

Slovenija, Makedonija, Smodiš Nik Rovan
Slovenski košarkarji se potijo v Rogaški Slatini. Pred naslednjimi pripravljalnimi tekmami v Litvi so vsi zdravi. "Trdo delamo, zaradi česar verjamem, da se bodo sadovi pokazali na evropskem prvenstvu," izpostavlja izkušeni Matjaž Smodiš.

Slovenska košarkarska reprezentanca je zadnje dni preživela na pripravah v Rogaški Slatini. Selektor in igralci so bili zelo zadovoljni s pogoji dela, razpoloženje pa jim dviga dejstvo, da po odhodu s priprav Boštjana Nachbarja nimajo več težav s poškodbami. "Zadovoljen sem s pripravami, saj ekipa dobro funkcionira, igralci pa so, razen kakšnih bolečin v mišicah, brez poškodb," je povedal selektor Božidar Maljkovič, direktor reprezentance Matej Avanzo pa je dodal: "Vsi smo zelo zadovoljni s pogoji, dvorana v Rogatcu je nova in dovolj velika, da razmišljamo celo o tem, da bi tu v prihodnjih letih odigrali kakšno pripravljalno tekmo."

Selektor je za ponedeljek reprezentantom namenil prost dan, že v torek pa bo ekipa odpotovala v Litvo, kjer bo odigrala prijateljski tekmi proti Latviji in Litvi. Za tem se bo vrnila v Ljubljano, kjer jo v nedeljo čaka začetek turnirja, na katerem bodo sodelovale reprezentance republik nekdanje Jugoslavije.


"Vsi smo zdravi in trdo delamo, zaradi česar verjamem, da se bodo sadovi pokazali na evropskem prvenstvu in da bomo že na pripravljalnih tekmah v Litvi ter v Stožicah pokazali korak naprej v primerjavi s prvima dvema tekmama. Tudi jaz bi se zahvalil Grand hotelu Sava, pa GH Primus in hotelu Kompas, oziroma vsem, ki so nam ponudili odlične pogoje za delo, kakršne bomo zagotovo imeli tudi v prihodnje,"
je z opravljenim v Rogaški Slatini zadovoljen krilni center Matjaž Smodiš, čigar znanje lahko na treningih občudujeta tudi novinca v ekipi Klemen Prepelič in Edo Murić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.