Šport > Košarka
9 ogledov

Spet kaos v Pionirju

Izgredi navijačev Partizana Print screen: Youtube
Sodniki so morali zaradi divjanja domačih navijačev v beograjski dvorani Pionir prekiniti tekmo lige Aba med Partizanom in zagrebško Cibono. Tekma se je po pol ure nadaljevala, Partizan pa je slavil zmago s 74:68.

Igrala se je druga četrtina 16. kola lige Aba med Partizanom in Cibono, ko so na parket dvorane Pionir začele padati bakle, petarde in celo kamenje, košarkarji pa so morali zatočišče poiskati v slačilnici. Navijače so poskušali pomiriti nekateri domači košarkarji in tudi trener Partizana Duško Vujošević, a se je situacija še poslabšala.

Vujošević se je spustil celo v verbalni obračun z navijači, zaradi česar so slednji vanj začeli metati razne predmete. Sodniki so morali za pol ure prekiniti tekmo, policija pa je v tem času spraznila del tribune, kjer so se nahajali najbolj vročekrvni navijači črno-belih.

Srbski mediji so po tekmi zapisali, da gre za navijače, ki so se poimenovali "zabranjeni" (prepovedani) in niso v pretirano dobrem odnosu s trenerjem Vujoševićem, ki po tekmi z MZT Skopjem svojim košarkarjem ni dovolil, da pozdravijo "zabranjene". Ti so se mu očitno želeli maščevati s prekinitvijo tekme v obračunu s Cibono.

Video izgredov si lahko ogledate tukaj.

Komentarjev 1
  • vladek 09:41 06.januar 2013.

    Ma da,sedaj im je trener kriv.Do kdaj bodo v Evropi gledali skozi prste srbima.Naši sodniki bi morali tekmo PREKINITI in pika.