Šport > Košarka
4442 ogledov

Spor zaradi Dragića, zvezdnik odgovoril: Seveda sem Slovenec

Jimmy Butler, Bam Adebayo Profimedia
V garderobi Miamija je bilo zabavno.

Košarkarji Miamija so se izkopali iz krize, z nizom zmag pa se je popravilo tudi vzdušje v garderobi. Po uspehu nad najboljšo ekipo sezone, košarkarji s Floride so s 105:89 premagali Milwaukee in mu tako prizadejali šele deveti poraz v sezoni, je znova blestel Jimmy Butler.

Ta je s strani Gorana Dragića v dar prejel kapo z njegovima začetnicama GD in narisanim zmajem. Kje lahko dobijo kapo z Goranovim logom, je nato zanimalo tudi ostale v garderobi. "Nikjer. Samo v Sloveniji," se je iz kota oglasil Gogi.

"Hudiča! Hočeš reči, da je ne morem dobiti," se je pritožil še drugi Dragićev All-Star soigralec Bam Adebayo. "Počasna proizvodnja," mu je dejal nekdanji slovenski kapetan, Butler pa je dodal: "Pač nisi Slovenec."

"Torej je on dobil prvo," je še vedno zaigrano jezno odreagiral Adebayo. "Vidiš, to je tvoj problem. Skrbijo te napačna sran.... Nisi Slovenec," mu je znova navrgel Butler.

"Tudi ti nisi!"

"Seveda sem Slovenec. Butlerič," je še zadnjič za salvo smeha poskrbel zvezdnik Miamija ob odhodu iz garderobe. Butler si je v preteklosti prislužil sicer etiketo, da je slab soigralec in da se ne razume s kolegi v moštvu. A očitno je vsaj v Miamiju povsem drugače, že v prvi sezoni sta z Dragićem postala velika prijatelja.

"Gogi, še vedno sem jezen. Ne boš jo odnesel tako zlahka," je po odhodu Butleriča sicer dejal Adebayo-ič.

Komentarjev 1