Šport > Košarka
8329 ogledov

Sramota Los Angelesa, vdovo Kobeja Bryanta silijo na psihiatrične preglede

Vanessa Bryant Epa
Zelo nizek udarec mesta Los Angeles je sledil kot odgovor na tožbo, ki jo je vložila Vanessa Bryant.

Svet gre po strašni tragediji, do katere je prišlo januarja 2020, počasi dalje, a v mestu Los Angeles je strmoglavljenje helikopterja ter smrt Kobeja in Gianne Bryant ter še sedmih drugih ljudi še vedno ena izmed glavnih tem.

Največ se trenutno govori o Kobejevi vdovi Vanessi Bryant, ki je vložila niz tožb proti policistom, ki so fotografirali mesto nesreče ter fotografije kasneje delili s svojimi prijatelji.

V eni izmed tožb se je Vanessa tako spravila tudi nad samo mesto Los Angeles, čigar odvetniki so se odločili za zelo nizek udarec, saj so zahtevali, da nesrečno vdovo pregleda psihiater.

Vanessa Bryant | Avtor: Epa Epa

S tem želijo dokazati, da sta za depresijo in emocionalni stres krivi izgubi moža in hčerke ter da za njeno stanje niso krive fotografije, ki so bile deljene v javnosti. Prav tako so mnenja, da Vanessa Bryant ni mogla trpeti zaradi omenjenih fotografij, saj slednje niso bile nikjer javno objavljene in je zelo malo verjetno, da jih je kdaj sploh videla.

Okrožje Los Angelesa tako v okviru svoje obrambe zahteva sodni nalog za psihiatrični pregled ter objavo vse nastale zdravniške dokumentacije.

Odvetniki Bryantove so izrazili soje razočaranje in prezir nad nasprotno stranjo, saj namesto da bi priznali svoje napake, silijo nesrečno vdovo k podoživetju vseh dogodkov in travme, ki jo je doživela. Prav tako so v skrbeh, da bi celoten proces lahko še dodatno naškodil njenemu mentalnemu stanju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.