Magazin > Film & Glasba & TV
4700 ogledov

Video: Ženo izgubil v nesreči Kobeja Bryanta, danes ji je zapel pred svetom

Matt Mauser YouTube
51-letni pevec je Ameriko spravil na kolena …

Matt Mauser je z nastopom v šovu Amerika ima talent in svojo tragično usodo na kolena in v jok spravil vse, ki so videli njegov nastop. Matt je namreč vdovec in oče treh otrok, njegova žena, košarkaška trenerka, pa je življenje lansko leto izgubila v nesreči, v kateri je umrl tudi legendarni Kobe Bryant.

Matta so na oder pospremili otroci in ko je zapel pesem Phila Collinsa Against All Odds (Take A Look At Me Now), mu je tako žirija kot občinstvo namenilo stoječo ovacijo. Njegova bolčina in čustva so pronicala skozi pesem, ki jo je posvetil pokojni ženi, prav ona je bila namreč največja podpornica njegove glasbene kariere.

Seveda se je uvrstil v nasledni krog, ob tem pa povedal, da si želi, da bi njegovi otroci žalovanju navkljub našli veselje v življenju, ki jih bo navdihovalo, da nikoli ni vredno obupati. 

Komentarjev 1
  • Laura_Felker 16:14 12.julij 2021.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice