Šport > Košarka
1045 ogledov

Zvezdnik lige NBA "krade" Dragićeve poteze

bogdan bogdanović Bogdan Bogdanović
Srbski reprezentant je oboževalec Gorana Dragića.

Košarkarska ekipa Miami Heat je v noči na četrtek izgubila pomembno tekmo v lovu na končnice lige NBA. Goran Dragić in druščina so morali po podaljšku priznati premoč Sacramento Kings (119:123).

Goran Dragić NBA Šport Dragić blestel v napadu

Slovenski reprezentant je na parketu preživel 38 minut in dosegel 33 točk, tri podaje in dva skoka, vendar poraza vročice ni mogel preprečiti. Miami ima po 69 odigranih tekmah na računu 36 zmag in 33 porazov, kar ga uvršča na osmo mesto vzhodne konference.

goran dragić | Avtor: Profimedia Profimedia
Vročico je minuto pred koncem podaljška s trojko z velike razdalje pokopal srbski reprezentant Bogdan Bogdanović. Zvezdnik moštva iz Sacramenta je po tekmi povedal nekaj besed na račun slovenskega kapetana.

"Zelo ga spoštujem, on je res izjemen košarkar. Kot ste lahko že sami videli, on preprosto zna igrati. Naredi lahko vse, kar si zaželi. Zelo zabavno ga je gledati in igrati proti njemu. Od njega se lahko marsikaj naučim in mu ukradem kakšno potezo. Še posebej delo njegovih nog. Jaz sem malo višji, a on je hitrejši. Zagotovo lahko izkoristim marsikaj, kar počne na igrišču," je povedal član srbske reprezentance, ki je v finalu EuroBasketa 2017 morala priznati premoč Sloveniji.

EuroBasket 2017 Šport SLOVENIJAAAA!!!

Bogdanović je takrat dosegel 22 točk, Dragić kar 35. Oba sta bila izbrana v idealno peterko prvenstva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.