Šport > Košarka
11801 ogledov

Srbski košarkar se norčeval iz selektorja, legenda brutalno po igralcih

Nikola Kalinić Profimedia
Nikola Kalinić je takoj po porazu Srbije objavil zanimivo fotografijo ter všečkal še provokativnejši status, medtem ko je Gurović bil še direktnejši ter centrom Srbije sporočil, da so sramota.

Po porazu Srbije z Argentino v četrtfinalu Svetovnega košarkarskega prvenstva se je oglasil tudi eden največjih srbskih košarkarskih zvezdnikov, Nikola Kalinić. Košarkar turškega Fenerbahčeja sicer sploh ni omenil poraza Srbije, toda trenutek objave fotografije na Instagramu ne bi mogel biti primernejši.

Argentina Srbija SP v košarki SP v košarki Šport Argentinci šokirali visokoleteče Srbe

V trenutku srbskega poraza je namreč objavil svojo fotografijo, na kateri trenira s soigralci iz Fenerbahčeja, s čimer je dal srbskemu selektorju Saši Đorđeviću, kateri ga je na presenečenje celotnega košarkarskega sveta prečrtal s svojega seznama za Svetovno prvenstvo, da bi lahko bil zdaj na Kitajskem ter pomagal svoji državi, ne pa da čas preživlja na treningih svojega kluba, medtem ko prvi favorit turnirja šokantno svojo pot zaključuje v četrtfinalu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And we start. 😎😎💪💪 Good luck to all those who are in Fenerbahce colors. ✌⚂⚄⚂⚄✌

A post shared by Nikola Kalinic (@nikola_kalina) on

"In smo začeli! Veliko sreče vsem, ki so v barvah Fenerbahčeja," je Kalinić zapisal ob sliko, ki jo je objavil v trenutku srbskega debakla.

Da pa so zamere do srbskega selektorja še kako sveže, pa je še očitneje dokazal s svojo naslednjo potezo, ko je na Instagramu všečkal šalo na račun srbskega trenerja.

Saša Đorđević | Avtor: Instagram Instagram

Instagram profil, ki je znan po svojih satiričnih objavah je namreč objavila fotografijo zamišljenega Đorđevića, pod katero je bil komentar "To mi je Scola", s čimer se je apeliralo na zimzelenega Luisa Scolo, ki je raztrgal srbsko reprezentanco.

 

"Moralo bi vas biti sram!"

 

Še dosti bolj direktna od Kalinića pa je bila srbska košarkarska legenda ter junak iz Indianapolisa, Milan Gurović, ki je brez dlake na jeziku pokomentiral srbski poraz ter razloge za izpad.

Milan Gurović | Avtor: Epa Epa

Gurović trenutno opravlja službo strokovnega analitika na RTS-u, kjer je razkril, da je bila zelo slaba atmosfera znotraj reprezentance, ki je delovala povsem brezželjno, obenem pa je močno udaril po srbskih centrih, ki so bili naravnost katastrofalni in niso mogli konkurirati 39-letnemu Luisu Scoli.

"Atmosfera v ekipi je bila slaba, lahko ste videli, da so Argentinci na klopi proslavljali vsako točko ter skakali v zrak, medtem ko je pri nas bilo vse skupaj statično. Luis Scola je igralec še iz mojega časa, toda danes je pripravil našim reprezentantom pravo lekcijo iz košarke. Naše centre bi moralo biti sram!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.