Šport > Košarka
189 ogledov

Stožice bodo polne, KZS svari pred gnečo

Slovenija trening Stožice. KZS/Twitter Slovenska reprezentanca pili formo v Stožicah.
Košarkarska zveza Slovenije izdala posebno obvestilo za vse obiskovalce četrtkove tekme med Slovenijo in Hrvaško.

Glede na to, da bo dvorana Stožice v četrtek zvečer pokala po šivih, saj je za ogled prijateljske košarkarske tekme Slovenija - Hrvaška prodanih že več kot 10.000 vstopnic, je Košarkarska zveza Slovenije izdala posebno obvestilo za vse obiskovalce. Priporoča uporabo mestnega potniškega prometa in poziva k pravočasnemu prihodu.

slovenska košarkarska reprezentanca Priprave Šport Slovencem zmanjkalo časa za preobrat

Dvorana Stožice bo odprta od 19. ure dalje, glede na to, da bodo varnostniki fizično pregledali vse obiskovalce, pa KZS priporoča, da ljubitelji košarke pridejo v dvorano precej pred začetkom tekme, ki je predviden za 20.15.

Ob tem opozarja, da bo ob vhodu v dvorano potekalo elektronsko odčitavanje vstopnic, kar pomeni, da je to treba upoštevati tudi od morebitnem izhodu iz dvorane ob polčasu ali med drugimi odmori. V nasprotnem primeru ponoven vstop v dvorano ne bo možen.

Vsi obiskovalci lahko ob predložitvi vstopnice tri ure pred in tri ure po prireditvi brezplačno uporabljajo Ljubljanski potniški promet, kot običajno ob velikih prireditvah pa bo na Vojkovi cesti veljala posebna prometna ureditev. Za obiskovalce bo parkiranje možno na parkiriščih v bližini ŠRC Stožice, med parkirišči pa bo urejena krožna linija LPP.

KZS še opozarja, da je v dvorano prepovedano vnašati nevarne predmete, med katere sodijo tudi držala za 'selfije', drogovi za zastave, plastenke, dežniki s konico, ter seveda hrano in pijačo.

košarka Slovenija Reprezentanca Šport Selektor prečrtal še eno ime
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.