Šport > Košarka
24 ogledov

Težja poškodba Jagodnika

goran jagodnik Saša Despot
Poškodba Gorana Jagodnika, ki je na treningu prejel udarec v trebuh, ni tako nedolžna. Zaradi nje bo z igrišč odsoten okoli štiri mesece. Pri Unionu Olimpiji zanj ne bodo iskali menjave.

"Šokirala nas je poškodba Gorana Jagodnika na zadnjem treningu, ko je dobil udarec v trebuh. Bil je operiran, trebušna stena je odprta, tako da gre za resno poškodbo. Zadeva ni preprosta, več bodo povedali zdravniki," je po evroligaškem porazu proti Barceloni povedal trener zmajev Sašo Filipovski. Da se je izostanek kapetana Uniona Olimpije zelo poznal, so sicer menili v obeh klubih. "Vsi ste videli, da nam je proti Barceloni Jagoda zelo manjkal. On zna vselej povleči ekipo naprej, ko je najtežje," je tako dejal center Ljubljančanov Ratko Varda, član katalonskega velikana Kosta Perović pa je menil: "Olimpija ima dobro moštvo, vsi vemo, kako je bilo v minuli sezoni tu težko za nas (Barcelona je v Top16 v Stožicah zmagala za točko, op. p.).Tokrat je bila razlika ta, da jim je manjkal Jagodnik, ki mu želim hitro vrnitev na igrišče."

Želja srbskega reprezentanta pa na žalost ne bo uresničena, saj bo Jagodnik po četrtkovi operaciji z igrišč odsoten približno štiri mesece. Ker naj bi šlo tako ali tako za njegovo zadnjo sezono, se celo poraja vprašanje, ali bo imel dovolj želje in motivacije za vrnitev. V klubu sicer zamenjave zanj ne nameravajo iskati. "Ni denarja. Naj kupujejo tisti, ki so 'zapufali' ta klub," je bil kratek in odločen direktor zeleno-belih Janez Rajgelj.

Komentarjev 3
  • Nejc Roškar 21:08 23.oktober 2011.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870Ce koga zanima super manager, kjer lahko izberes hokej ali nogomet in se pomeris z ljudmi iz celega sveta.

  • Modro Morje 15:14 21.oktober 2011.

    Ja nepoveste, pa kako se je to zgodilo, ni šlo za poškodbo ampak je soigralec green z vs močjo vrgel v jagodnika stol,

  • d 13:32 21.oktober 2011.

    In kdo je debil, ki na treningu "mlati" svoje soigralce ?