Šport > Košarka
32 ogledov

Thomas: "lažni Slovenec" v ligi ABA?

Omar Abdul Thomas ima slovenski potni list, za katerega pa ne ve, kako ga je dob Žurnal24 main
Eden najboljših košarkarjev italijanskega prvenstva Omar Abdul Thomas, ki je nastopal s ponarejenim slovenskim potnim listom, kar smo ekskluzivno razkrili prav na Žurnalu24, je na spisku okrepitev Crvene zvezde.

Za Omarja Abdula Thomasase zanima Crvena zvezda, Američan, ki nima več slovenskega potnega lista, pa bi se lahko s tem v ligi ABA predstavil slovenskim ljubiteljem košarke."Dobili smo ponudbo njegovih menedžerjev in on je eden od igralcev, ki jih spremljamo," je za portal kapiten.rs dejal Damir Ristović, Zvezdin direktor.

Italijanske oblasti so košarkarja , najkoristnejšega igralca lanskega italijanskega prvenstva, kaznovale s 16-mesečno prepovedjo igranja v Serie A. Američan je za Air Avellino igral s ponarejenim slovenskim potnim listom, zgodbo pa smo pred meseci razkrili pri Žurnalu.

Izkušeni 29-letni krilni košarkar je bil velika želja italijanskega Montepaschija, za katerega pa zaradi kazni ne more nastopati. "Lažni Slovenec" je v lanski sezoni za Avellino v povprečju dosegal po 17,5 točke in šest skokov na tekmo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.