Šport > Košarka
33 ogledov

Todorić zanikal prihod Bertansa v Partizan

Union Olimpija Galatasaray trening Stožice Sasu Salin Davis Bertans Boštjan Tacol
Beograjski mediji so špekulirali, da naj bi košarkarje Partizana okrepil nadarjeni mladi latvijski krilni igralec, sicer član Uniona Olimpije Davis Bertrans, kar pa je direktor Partizana Dragan Todorić že zanikal.

Srbske Novosti pišejo, da naj bi Partizan že stopil v stik z Union Olimpijo glede prestopa latvijskega krila Davisa Bertansa, ki je kot član mladinske reprezentance Latvije na EP Srbom pod vodstvom zdajšnjega trenerja Partizana Vlade Jovanovića preprečil osvojitev brona.

Srbski mediji pišejo, da bi se lahko zgodilo, da bi Bertans zaradi slabega finančnega stanja v klubu sledil košarkarjem Greenu, Woodsidu, Markoti, Vardi in Ćapinu, ki so že zapustili zeleno-bele. Okrepil naj bi Partizan, ki mu v zadnjih dveh tednih ne gre najbolje, a to direktor črno-belih Dragan Todorić zanika. "Nismo govorili z nikomer iz Olimpije," je jasen Todorić, ki bo o okrepitvah razmišljal v primeru, če se Beograjčani uvrstijo med šestnajst najboljših klubov v Evropi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.