Šport > Košarka
27 ogledov

Sekulić zamenjal Trajkovića

Trajković Maccabi ABA
Nenad Trajković ni več trener košarkarskega državnega prvaka Krke iz Novega mesta. Jimmy Baxter se mu je na Twitter profilu že zahvalil, ker ga je povabil v klub.

Dozdajšnji pomočnik Aleksander Sekulić je za Žurnal24 dejal, da je tudi sam slišal govorice, a ni nič uradnega. Kasneje so iz novomeškega kluba poslali naslednje sporočilo.

V Košarkarskem klubu Krka smo danes izpeljali zamenjavo na mestu glavnega trenerja prve ekipe. Dosedanji trener Nenad Trajković je dirigentsko palico predal svojemu pomočniku Aleksandru Sekuliću. Nenad Trajković je bil angažiran z namenom, da v prvo ekipo prinese svoje bogato košarkarsko znanje iz evropske in NBA košarkarske scene. Poleg tega naj bi v ekipo integriral nove igralce, ki so se nam pridružili v tej sezoni. Trajković je obe nalogi dobro opravil. Predlagal je, da se sodelovanje zaključi prej, zaradi konca lockouta, da bi poskusil delo najti v NBA.

Skladno s predhodnim dogovorom je predsedstvo kluba ocenilo, da je nastopil primeren trenutek za imenovanje Aleksandra Sekulića, ki je bil prvi pomočnik trenerja že v lanski sezoni, na mesto glavnega trenerja. S tem bomo zagotovili kontinuiteto večletnega uspešnega dela. Kot je bilo dogovorjeno že pred sezono, bo Sekulić namreč glavni trener Krke še najmanj v sezoni 2012/13.

Nenadu Trajkoviću se zahvaljujemo za kakovostno in zagnano delo ter mu želimo vse najboljše na njegovi nadaljnji trenerski poti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.