Šport > Košarka
22 ogledov

Trije Bojevniki na tekmi zvezd

Stephen Curry Profimedias
Košarkarji v severnoameriški ligi NBA se bodo 14. februarja v Torontu pomerili na tradicionalni tekmi zvezd.

Znani sta postavi ekip vzhodne in zahodne konference. Najboljša ekipa lige Golden State Warriors bo imela po 40 letih v ekipi Zahoda kar tri svoje igralce.

Nazadnje so bili trije bojevniki na All-Staru leta 1976, ko so igrali Rick Barry, Phil Smith in Jamaal Wilkes. Tokrat pa so navijači z glasovanjem v prvo peterko postavili Stephena Curryja, trenerji pa so v ekipo izbrali še Klaya Thompsona in Draymonda Greena.

Ob teh dveh bodo po izboru trenerjev na tekmi v ekipi Zahoda zaigrali še DeMarcus Cousins (Sacramento), James Harden (Houston), LaMarcus Aldridge (San Antonio), Chris Paul (LA Clippers) in Anthony Davis (New Orleans).

V začetni peterki pa bodo ob Curryju še Kobe Bryant (LA Lakers), Kevin Durant (Oklahoma City), Kawhi Leonard (San Antonio) in Russell Westbrook (Oklahoma City).

Lue takoj v središču pozornosti

V začetni postavi Vzhoda pa bodo LeBron James (Cleveland), Paul George (Indiana), Carmelo Anthony (New York), Dwyane Wade (Miami) in Kyle Lowry (Toronto).

Pridružili se jim bodo DeMar DeRozan (Toronto), Jimmy Butler (Chicago), Paul Millsap (Atlanta), Andre Drummond (Detroit), Chris Bosh (Miami), John Wall (Washington) in Isaiah Thomas (Boston).

Ekipo Zahoda bo vodil strateg San Antonia Gregg Popovich, na klopi Vzhoda pa bo sedel novi trener Clevelanda Tyronn Lue.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.