Šport > Košarka
377 ogledov

Tudi v klubu Slovenca velike težave zaradi okužb s koronavirusom

Vlatko Čančar twitter
Velike težave pred selitvijo v Orlando.

New Orleans Pelicans so sporočili, da se kar trije njihovi košarkarji nahajajo v samoizolaciji, saj so bile pri njih potrjene okužbe s koronavirusom. Težave imajo tudi pri eni izmed ekip, ki sodi med kandidate za naslov. Denver Nuggets so tako morali zapreti svojo dvorano za trening, saj sta zbolela dva zaposlena v klubu. Oba sta bila predvidena za pot v Orlando, kjer naj bi se 30. julija nadaljevala NBA sezona.

"Ko bodo njihovi testi dvakrat zapored negativni, se bodo lahko vrnili v ekipo," je o trojici obolelih pri Pelikanih dejal podpredsednik franšize David Griffin. V klubu imen okuženih niso razkrili. New Orleans je v sezoni doslej zbral 28 zmag in 36 porazov ter ima le malo možnosti, da se prebije v končnico.

Spencer Dinwiddie COVID-19 Šport Dva zvezdnika zbolela, eden od njiju je bil Dončićev soigralec

Tudi pri Denverju niso objavili imen oseb, ki so zbolele. Že od prej je sicer znano, da se je v Srbiji okužil prvi zvezdnik moštva Nikola Jokić. Nuggets, član moštva je tudi slovenski reprezentant Vlatko Čančar, so bili pred prekinitvijo tretjeuvrščena ekipa zahodne konference, boljše razmerje zmag in porazov sta imeli le ekipi iz Los Angelesa - Lakers in Clippers.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice