Šport > Košarka
899 ogledov

V Cedevito Olimpijo odlični Slovenec in obetavni Američan?

Jaka Blažič Profimedia
Ambiciozni novoustanovljeni klub sestavlja zasedbo za prihodnjo sezono.

Pred nekaj dnevi smo poročali o tem, da se bo v prihodnji sezoni v dresu Cedevite Olimpije udejstvoval slovenski reprezentant Edo Murić.

Edo Murić Cedevita Olimpija Šport Prva okrepitev Edo Murić, znan tudi trener

Ljubljanski klub, ki odkrito cilja na vrh lige ABA, pa še mora izpopolniti svoje moštvo. V ta namen naj bi v oranžno-zeleno ekipo kmalu prišel še en slovenski reprezentant Jaka Blažič.

Devetindvajsetletni Gorenjec je zaenkrat član Barcelone, kjer pa ni imel večje vloge. V iskanju domačih asov se Blažič zdi prava tarča za Ljubljančane.

Martin Krampelj Creighton Prestop Šport Cedevita Olimpija iz ZDA pripeljala obetavnega Slovenca

Še en prišlek v Cedevito Olimpijo naj bi bil ameriški organizator igre Keifer Sykes, poroča Ekipa SN. V Chicagu rojeni petindvajsetletnik je v Evropi igral za Ankaro DSI in Avellino.

V obeh državah je Sykes pridno polnil statistiko. V Turčiji je na tekmo povprečno dosegal po 22,4 točke, 3,7 skoka in 4,8 asistence, v Italiji pa 17,1 točke, 3,6 skoka in 4,1 asistence.

Keifer Sykes | Avtor: Profimedia Profimedia

Cedevita Zagreb Petrol Olimpija Opravljen žreb Šport Cedevita Olimpija dobila evropske tekmece
Komentarjev 1
  • Avatar Dakota_Andrade
    Dakota_Andrade 18:51 15.julij 2019.

    Google je plačal za vsakodnevno delo na spletu od doma 600 do 1000 dolarjev.i so prejeli prvi mesec $ 23586 in $ 32847 v mojem zadnjem mesečnem plačilnem računu pri Googlu tako, da doma delajo 3 ure na dan. enostavno ...prikaži več zaslužite 150 $ na uro, in zaslužek je lahko sčasoma še večji. več tukaj. ..... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.cashclub5.com