Šport > Košarka
295 ogledov

V družbi košarkarskih legend tudi Nesterović

Novice: Pri KZS jezni, pojavile so se težave z registracijo Dončića - Rašo Nesterović Saša Despot
Nekdanji slovenski košarkar se je z veseljem odzval povabilu.

Košarkarski tabor Košarka brez meja Evropa 2018 se je danes začel v Beogradu, v športni dvorani v Žarkovu pa ob boku legendam, kot so trener lige NBA Gregg Popovich ter Žarko Paspalj, Predrag Stojaković, Vladimir Radmanović, Boban Marjanović, Nikola Jokić, Nikola Vučević in drugi, sodeluje tudi nekdanji slovenski reprezentant Radoslav Nesterović.

Nesterović, zdajšnji generalni sekretar Košarkarske zveze Slovenije, ki je dvanajst sezon igral v ligi NBA ter bil leta 2005 prvak s San Antoniom, se je z veseljem odzval povabilu.

Največ pozornosti je požel Popovich, sloviti trener San Antonia, ki je dejal, da vedno rad pride v Srbijo, državo svojih korenin. "Tu vedno uživam v družbi prijateljev, rad imam dobro hrano in vino, sinoči sem bil z Dušanom Ivkovićem, tu je tudi Žarko Paspalj. Takšni kampi so sijajna priložnost za druženje nekdanjih igralcev, trenerjev, ki na takšen način nekaj vrnejo nazaj skupnosti," je dejal sloviti košarkarski trener.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice