Šport > Košarka
82841 ogledov

V javnost pricurljal posnetek Dončića z zabave, Srbi pokajo od ponosa

Dončić na zabavi Twitter
"Luka Srbine!" med drugim danes pišejo srbski mediji, potem ko je v srbski javnosti zaokrožil posnetek Luke Dončića z zabave po koncu svetovnega prvenstva.

"Dončić tudi na svetovnem prvenstvu pokazal, kako rad ima Srbijo," med drugim dodaja tabloid pink.rs. V javnosti je zaokrožil posnetek Luke Dončića, ki v družbi reprezentančnih kolegov Zorana Dragića in Jakoba Čebaška poje pesem Vidovdan Goce Lazarević z dvignjenimi tremi prsti (srbski nacionalni pozdrav).

Dončić Provokativna gesta Šport Fiba brez komentarja na Dončića: "Nimamo kaj reči" Luka Dončić SP v košarki Šport Izbrali najboljšo peterko SP, tako jo je odnesel Dončić

Srbi so nad Dončićevo potezo kakopak navdušeni, številni mediji danes poročajo, da Luka ni pozabil svojih korenin (del Dončićeve družine prihaja iz avtonomne pokrajine Kosovo in Metohija). Dončić svoje naklonjenosti do srbske glasbe (narodnjakov) nikoli ni skrival, tokrat pa je na zabavi po koncu prvenstva v družbi slovenskih reprezentanov zapel Vidovdan, z gesto treh prstov pa obnorel srbsko javnost. 

Srbski mediji pišejo, da naj bi posnetek nastal v eni od diskotek v Manili, še preden so se slovenski košarkarji vrnili v domovino. Na SP so sicer osvojili sedmo mesto in izpolnili začrtan osnovni cilj. V četrtfinalu jih je zaustavila Kanada, ki je na koncu osvojila bron. Prvenstvo so dobili Nemci, srebro je pripadlo Srbom.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 37
  • Avatar Firefly
    Firefly 17:19 15.september 2023.

    luka je lahko ponosen na svoje korenine, je pa garantirano v njem več slovenca kot pa v vseh domosranskih poslancih sds

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:52 15.september 2023.

    Pa ste novinarji odprli novo fronto deljenja naroda na pol

  • Avatar care
    care 08:43 15.september 2023.

    Kriza identitete.