Šport > Košarka
17177 ogledov

V Teksasu tako navdušeni, da poslušajo to slovensko pesem

Luka Dončić instagram
Mladi slovenski košarkar ima vedno več oboževalcev.

Mladi član NBA ekipe Dallas Mavericks je navdušil tudi na tekmi proti rivalom iz Teksasa. Proti Houstonu je Luka Dončić zbral 20 točk, šest skokov in dve podaji, najboljši pa je bil v prvi četrtini, ko je z dvema zaporednima trojkama iz težkega položaja izničil dober začetek Raket, nato pa po samostojnem prodoru še atraktivno zabil. Tokrat je sicer zbral manj minut, saj je obsedel v zadnji četrtini, ker je bil dvoboj praktično že odločen.

Mnogi v ZDA so Slovenca po vsega četrtini sezone že označili za najboljšega novinca lige, številni Američani pa so vse bolj navdušeni ob predstavah aktualnega najkoristnejšega igralca Evrolige. Največje navdušenje je Dončić seveda požel v Dallasu in okolici, na njegove igre pa so vedno bolj pozorni tudi izven Teksasa, eden izmed navijačev pa je bil celo tako vzhičen, da si je pred ogledom vrhuncev zaigral Zdravljico.

"Luka Dončić je sam, če ne štejemo DeAndreja Jordana, spremenil mojo ekipo. Gre za isto moštvo kot minulo sezono, a zdaj zmagujemo, pravkar smo premagali Rakete," je med drugim še pokomentiral prihod 19-letnika v svoj klub.

Tudi mnogi drugi razmišljajo enako. "Če se bo vse skupaj nadaljevalo na enak način, bi moral Luka Dončić zlahka osvojiti naziv rookie leta pred Traejem Youngom. Tako Atlanta kot Dallas sta imela v minuli sezoni enak izkupiček, a slednjemu zdaj kaže precej boljše (morda končnica), prihodnost Atlante pa ni tako rožnata. Še to, Dončićeve številke pri metih so precej boljše od Youngovih. Luka je bolj učinkovit v vseh pogledih, ima pa tudi večji vpliv na svojo ekipo, ki ima enak seznam igralcev kot lani," je eden izmed daljši komentarjev na twitterju.

Komentarjev 3
  • Avatar Rimberliska
    Rimberliska 22:50 29.november 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

  • margaret 17:37 29.november 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam lastnik. obišcite ===============>>>>>> www.WebJob33.Com

Sorodne novice