Šport > Košarka
1805 ogledov

Velezvednik ni prišel na priprave, raje se zabava v nočnih klubih

James Harden Epa
Pri Houstonu imajo vedno večje težave s prvim zvezdnikom.

Pri Houstonu bodo v novo NBA sezono, ta se bo začela čez dva tedna, krenili s precej spremenjeno podobo. Po koncu minule je namreč franšizo zapustil trener Mike D'Antoni, ki je sprejel vlogo pomočnika trenerja pri moštvu Brooklyn Nets. Kasneje je sledila še selitev Russella Westbrooka, ki bo kariero nadaljeval v Washingtonu, zdaj pa imajo Rakete še velike težave z Jamesom Hardnom. V zadnjih letih prvi mož kluba in najboljši strelec lige se namreč ni potrudil in prišel na trening kamp ekipe.

Čeprav vodstvo lige zahteva, da so igralci že v svojih klubih, kjer naj bi se pripravljali na novo sezono ter se odpovedali nepotrebnim stikom s preostalimi osebami zunaj dvoran, pa se Harden očitno požvižga na dane smernice vedenja. Na socialnih omrežjih je tako zvezdnik minuli konec tedna objavljal fotografije z rojstnodnevne zabave raperja Lil Babyja, ki se je po posnetkih sodeč zaključila v striptiz klubu.

Harden je pred nekaj časa sicer izrazil nezadovoljstvo s smerjo v katero so se odločili kreniti pri Houstonu po odhodi D'Antonija. Zavrnil je tudi pogodbo s katero bi za dve leti prejel 103 milijone dolarjev, s tem pa bi postal prvi košarkar v ligi NBA, ki bi v eni sezoni dobil zajamčeno pogodbo v višini čež 50 milijonov.

Njegova želja naj bi bil trade z Brooklynom, kjer bi se pridružil Kevinu Durantu, ta je lansko celotno sezono izpustil zaradi poškodbe, in Kyrieju Irvingu, povezuje pa se ga tudi s poslom s Philadelphio, kjer bi v tem primeru morali razdreti dvojec Joel Embiid/Ben Simmons. Pri Houstonu sicer še lahko čakajo na ugodno ponudbo, saj ima Harden s klubom sklenjeno še dvoletno pogodbo.

Novi trener Raket Stephen Silas, ki je bil doslej v strokovnem štabu Dallasa, zdaj še čaka na prihod velezvezdnika. Ta je sporočil, da pride 'kmalu'. "Velik korak nazaj je dejstvo, da trenutno tu ni enega najboljših košarkarjev v ligi NBA. Zakaj ga ni? To je vprašanje, ki ga boste morali nasloviti nanj, ko pride."

Luka Dončić Mavericks Clippers trojka Selitev Šport Sprememba v Dallasu, novico pozdravil tudi Dončić

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice