Šport > Košarka
14 ogledov

Vidmar o "ukradenem" mikrofonu: "Pretiravajo"

vidmar dragić zupan ošarkarska reprezentanca zbor Anže Petkovšek
V Srbiji so se razpisali o manjkajočem mikrofonu, ki naj bi ga glasbenikoma Bojanu Grujiću in Miji Borisavljević ukradel slovenski košarkarski reprezentant Gašper Vidmar. "Poročanje je malo zgrešeno. Gre za pretiravanje," nam je pojasnil Gape.

Po tekmi med srbsko in slovensko reprezentanco na nedavnem turnirju v Beogradu naj bi Gašper Vidmar glasbenikoma Bojanu Grujiću in Miji Borisavljević izmaknil mikrofon, vreden 1.200 evrov. Kasneje naj bi ga vrnil, vendar neuporabnega. Njegov komentar naj bi bil, da je želel le spominek iz Beograda, poroča Kurir.

Zgodbo smo preverili pri reprezentančnem centru. "Pretiravajo. Vzel sem ga po nesreči, ker smo se s soigralci hecali, da pojemo. Vrnil sem ga v treh, štirih dneh prek prijatelja, ki je bil namenjen v Beograd. Mikrofon je deloval. Komentarja, ki naj bi ga dal, tudi nisem dal. Poročanje je malo zgrešeno. Gre za pretiravanje," je dejal Vidmar, ki je iz Fenerbahčeja to poletje prestopil v Bešiktaš: "Zaključili smo priprave. Še vedno nam veliko igralcev manjka. Ko konča z reprezentanco, se nam bo pridružil tudi Damir Markota. Prav tako Vladimir Dašić in še dva Turka." Vidmar še vedno čaka, kako se bodo razpletle reči z morebitnim prevzemom turškega potnega lista za potrebe nastopanja v tamkajšnjem državnem prvenstvu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.