Šport > Košarka
51214 ogledov

Vsem je zastal dih: Cuban objel Brunsona, nato pa se je zgodilo

Print Screen
Trenutek nepazljivosti bi lahko imel precej resne posledice.

Ameriški košarkar Jalen Brunson je tri minute pred koncem odločilne sedme tekme med Dallasom in Phoenixom dobil zelo neprijeten udarec v golen, a se je na srečo izognil hujši poškodbi.

Dirk Nowitzki Luka Dončić Noro! Šport Epski prizori po tekmi, poglejte, kaj je počel Nowitzki

Brunson je bil ob robu igrišča povsem zatopljen v pogovor z lastnikom kluba Markom Cubanom, s katerim sta si izmenjala objem, pri tem pa spregledala Aarona Holidayja, ki je po tleh nenadzorovano drsel proti njima.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Holiday, ki je pred tem izgubil ravnotežje v boju za žogo, je Brunsona z nogo zadel v predel pod kolenom, košarkar Dallasa pa je ob grimasah nelagodja odšepal do klopi.

Predrznost pa taka! Šport 221 cm visoki srbski orjak napadel košarkarja Phoenixa

Na srečo je šlo zgolj za neprijeten udarec, tako da bo ameriški organizator igre nared za prihajajočo serijo z Golden State Warriors.

Jalen Brunson je bil s 25 točkami tretji strelec Dallasa na odločilni tekmi s Phoenixom. Več sta jih dosegla samo Luka Dončić (35) in Spencer Dinwiddie (30).

"Smo šele ne polovici poti," šampionskih ambicij po uvrstitvi v finale Zahoda ni skrival 25-letnik. "Čeprav morda ne izgleda tako, sem res zelo vesel, a pred nami je še veliko tekem," je dodal.

Kam je pa šel? Šport Dončić ga je 'zložil' po tleh, komentator norel: "O, ne, ni tega naredil!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.