Šport > Košarka
75464 ogledov

Zaradi teh Lukovih fotografij z dopusta so ponoreli ameriški navijači

Luka Dončić Profimedia
"Medtem ko drugi trenirajo, Luka..."

Za Luko Dončićem je zelo naporna sezona, v kateri je najprej sam na svojih ramenih popeljal nekonkurenčne Dallas Mavericks v končnico lige NBA, kjer so izpadli šele po sedmih tekmah proti enim glavnih favoritov za naslov, po končani klubski sezoni pa tudi ni bilo nobenega časa za počitek, saj se je Luka nemudoma odzval še klicu reprezentance.

Brez kakršnegakoli premora se je po zaradi koronavirusa izjemno natrpani klubski sezoni takoj priključil slovenskim košarkarjem, ki so si najprej pod njegovim vodstvom priborili zgodovinski nastop na Olimpijskih, igrah, kjer so bili čez komaj nekaj tednov vsega eno zmago prekratki za odličje.

Medtem ko je večina košarkarskih zvezdnikov lige NBA, ki so zavrnili ali niso bili vpoklicani v reprezentanco, že počivala in nabirala moči za novo sezono, se je Luka še vedno razdajal na igrišču ter nam tako polepšal te poletne mesece, ko smo se ponovno lahko veselili uspehov naših košarkarjev.

Zato niti ne preseneča, da si je Dončić po vrnitvi v domovino in podpisu zgodovinske pogodbe privoščil nekoliko oddiha, da si napolni baterije, a tudi na svojem dopustovanju v Grčiji ni imel miru.

Po spletu so namreč zaokrožile fotografije, na katerih Luka uživa ob vodni pipi, kar je naravnost razburkalo socialna omrežja, kjer so Luki že nadeli vzdevek "Hookah Dončić" (hookah ali shisha - angleški izraz za šišo, ali vodno pipo op. p.).

Medtem ko so nekateri vse skupaj vzeli za zabavo ter bili navdušeni nad Dončićevim najnovejšim vzdevkom, so se dežurni Lukovi kritiki tako že razpisali, kako drugi NBA košarkarji že pridno trenirajo za novo sezono, medtem ko naj bi se Luka pretirano zabaval ter sproščal ob "škodljivih" snoveh.

Prav vsi ti kritiki pa so verjetno pozabili, kako so pred še ne mesecem dni trepetali, da ja ne bi njihova reprezentanca naletela na slovensko, saj so se bali, da bi lahko slovenski čudežni deček prizemljil tudi njihovo z zvezdami nabito reprezentanco, ki se je kljub vsemu razkošnemu talentu komajda dokopala do pričakovanega zlata, medtem ko jim je vso pozornost s svojimi nastopi ukradel prav "Hookah Dončić".

Komentarjev 4
  • marsal22 09:28 01.september 2021.

    Mislim , da Dončič ne bo dočakal 30 leta starosti !

  • jakec1575 22:29 31.avgust 2021.

    Ze obcasno kajenje ti vzame del potenciala pljuc. Na kljucnih tekmah je vsak % pomemben. Luka se bo moral zresniti, sicer se ne bo vec dolgo vlekel na mladost in hitro rehabilitacijo. Prehrana trening pljuca.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:20 31.avgust 2021.

    Dokler je to samo vodna pipa sredi dneva vsem na očeh, to ni nek big deal.

Sorodne novice