Šport > Košarka
22 ogledov

Zaradi zdravja Rašo še ne pride v Olimpijo

Rašo Nesterovič je bil še drugič zaporedoma najboljši strelec slovenske reprezen Saša Despot
Še v soboto ni dal odgovora, zdaj ga je – Rašo Nesterović ne prihaja v Union Olimpijo. Razlog je pojasnil klub: "Zaradi trenutnega zdravstvenega stanja (poškodba rame) se še ni pripravljen pridružiti Olimpiji, saj ga čaka še zadnji del rehabilitacije."

"Do dogovora ni prišlo. Ni pravi čas," je v nedeljo zvečer za Sportal povedal nekdanji reprezentančni center Rašo Nesterović. Govora je o dogovoru z Unionom Olimpijo. Janezu Rajglju se tako ne bo izpolnila niti druga želja po zvezdniški okrepitvi (sprva so želeli tudi Jako Lakoviča). Ne Olimpiji ne pomeni, da se je dogovoril s kakšnim drugim klubom, razlog je v rehabilitaciji.


Ne Olimpiji je v sporočilu za javnost potrdil tudi klub: "Glede na številna ugibanja v medijih in javnosti, se pri Unionu Olimpiji čutimo dolžne pojasniti nastal položaj glede pogajanj s slovenskim košarkarjem Rašom Nesterovićem. Vodstvo Uniona Olimpije že dalj časa ne skriva želje po tem, da bi nekdanji kapetan slovenske reprezentance in igralec z izjemnim ugledom, kot je Nesterović, zaigral za naš klub. S tem namenom je klubsko vodstvo v zadnjih dneh opravilo tudi številne pogovore z igralčevim agentom in igralcem samim. Nesterović je na koncu tudi jasno podal svoje stališče in sprejel odločitev, da se zaradi trenutnega zdravstvenega stanja (poškodba rame), še ni pripravljen pridružiti Unionu Olimpiji, saj ga čaka še zadnji del rehabilitacije. O nadaljevanju kariere se bo igralec odločal po končanem zdravljenju."

Ilievski gre v Efes

Vlado Ilievski, ki se mu je pred začetkom letošnje sezone Olimpija odrekla, si je tako poiskal nov klub, kot vse kaže, pa bo v prihodnje soigralec slovenskega košarkarja Saše Vujačića in turškega zvezdnika lige NBA Ersana Ilyasove. Efes tako gradi odlično ekipo pred začetkom nove sezone.

Kot piše portal kosarka.si, je Ilievski, ki te dni z makedonsko reprezentanco igra na pokalu Adecco EX-YU, podpisal dveletno pogodbo s carigrajskim klubom, za katerega je v prejšnji sezoni igral tudi slovenski reprezentant Boštjan Nachbar.

Komentarjev 3
  • KOŠARKAmanija 11:26 08.avgust 2011.

    Zadeni 5x 7 dni navijanja v LITVI ali nov LED TV Gorenje ali 2x mobitel (Nokia/Samsung) s klikom na www.facebook.com/KosarkaManija!

  • Tine Pugelj 09:52 08.avgust 2011.

    Poškodba ni izgovor...s čigavo ramo bo pa u Partizanu igrau...pomoje so glavni vzrok stare zamere, kjer ga podpiram...in pa denar, ki je sveta vladar :)

  • MK 08:52 08.avgust 2011.

    a za partizan pa je?