Šport > Košarka
50 ogledov

Zdovc in Dragić razčistila

eurobasket 2015 Saša Despot
Slovenski selektor je na tiskovni konferenci pred tekmo z reprezentanco Nizozemske razkril, da sta z Zoranom Dragićem razčistila vsa nesoglasja.

Jure Zdovc je bil po tekmi z Gruzijo kritičen do nekaterih članov slovenske reprezentance, med katerimi je tudi košarkar ruskega Himkija Zoran Dragić.

''Pričakujem odziv in je tudi že bil. To je dobro. Stvari je treba razčistiti. Če se bomo lepo gledali, nimamo možnosti. Moramo si stvari povedati in biti samokritični,'' je za slovensko tiskovno agencijo povedal Zdovc, ki je po zmagi nad Gruzijo okrcal prvega zvezdnika slovenske reprezentance.

''Želel sem ga sprovocirati. Ne morem reči, da sem zadovoljen z njegovo igro. Košarka ni individualni šport,'' se je jezil selektor, ki se je pred obračunom z Nizozemsko pogovoril z nekdanjim članom Phoenix Suns in Miami Heat.

Kako se bo vse skupaj odražalo na igrišču, bo znano že danes, ko se bo Slovenija ob 15. uri pomerila z Nizozemsko.

''Ura je res neugodna. Veliko raje bi igral ob petih, šestih ali celo opoldne. Tako bomo očitno izpustili jutranji trening, imeli zelo zgodnje kosilo in odhod na tekmo. A mislim, da bodo igralci, ko bodo prišli pod reflektorje dvorane in videli slovenske navijače, hitro pozabili na to,'' je za STA povedal Zdovc in za konec pohvalil svoje varovance.

''Fantje so pokazali, da imajo karakter, da znajo igrati lepo in pametno košarko,'' je sklenil selektor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.