Šport > Košarka
1572 ogledov

Zvezdnik Olimpije užalil ljubljenca Zvezde

Jacob Pullen twitter Cedevita Olimpija
Izbor najboljšega obrambnega igralca je sprožil nekaj nesoglasij.

Redni del lige ABA se je končal in prišel je čas za izbor najboljših v posameznih kategorijah. V idealno peterko tekmovanja je bil izbran tudi član Cedevite Olimpije Jaka Blažič.

Jaka Blažič ABA Šport Zmaj v idealni peterki

Za najboljšega obrambnega igralca lige je bil že drugič zapored izbran član Crvene zvezde Branko Lazić. Gre za ljubljenca navijačev in kapetana beograjskega kolektiva.

Ob izbor se je spotaknil eden najboljših košarkarjev Cedevite Olimpije - Jacob Pullen. "Šala," je na Twitterju zapisal Američan in besedo podkrepil s simboli za silen smeh. "Dve leti zapored. Moral bi iti v Las Vegas in staviti, da bo naslednje leto spet zmagal," je dodal Pullen.

Ob njegovo objavo so se seveda odzvali pristaši Zvezde in mu vrnili s posnetkom, na katerem je v dresu Cedevite zgrešil odločilen met, ko ga je pokrival prav Lazić.

Pullen se ni dal in pristaše Zvezde vprašal: "Kako da v Evroligi nikoli ne osvoji te nagrade?" Spet je dodal nekaj posmehljivih simbolov.

Zvezda je redni del lige ABA končala na prvem, Cedevita Olimpija na četrtem mestu. V primeru napredovanja Ljubljančanov proti Igokei se bosta moštvi srečali v polfinalni seriji.

32-letni Pullen je v svoji karieri igral za mnogo klubov širom Evrope, med njimi tudi za Barcelono. Služboval je v Italiji, Izraelu, Španiji, Rusiji, Turčiji, Iranu, Črni Gori in na Kitajskem. V sezoni 2017/18 je bil član Philadelphia 76ers. 

V letošnji sezoni je v ligi ABA na tekmo povprečno dosegal po 12,8 točke, 1,5 skoka in 3,4 asistence.

Cedevita Olimpija Evforija Šport Košarkarska mrzlica trese Ljubljano! Stari znanec prihaja v Stožice!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.