Šport > Košarka
1226 ogledov

Zvezdnike NBA v desetih minutah nadigrali igralci razvojne lige

Kemba Wsalker twitter Boston Celtics
Če se dan pozna po jutru, ameriški izbrani vrsti ne kaže dobroob nastopu na svetovnem prvenstvu.

Reprezentanca, ki jo bo na prihajajočem svetovnem prvenstvu vodil sloviti trener San Antonia Gregg Popovich, je odigrala kratko, le desetminutno trening tekmo proti moštvu, ki je bilo sestavljeno večinoma iz igralcev razvojne lige NBA. Rezultat je bil presenetljiv, zvezdniki so si v zgolj desetih minutah pridelali 19 točk zaostanka, izgubili so s 17:36.

Marvin Bagley SP Šport Dončićev tekmec en dan reprezentant, nato sledila odpoved

Popovich je imel v pripravljalnem obdobju sicer veliko težav s sestavo izbrane vrste ZDA, nastop na Kitajskem je odpovedalo več kot 30 košarkarjev, ki so se že znašli na njegovem seznamu. Vseeno mu je ostalo na voljo kar nekaj zelo resnih košarkarjev, zato visok poraz njegovih izbrancev ni ušel pozornosti medijev. Za ekipo, ki je premagala NBA zvezdnike, so večinoma sicer nastopili igralci, ki so ZDA v kvalifikacijah, v teh košarkarji iz lige NBA niso mogli sodelovati, uvrstitev na SP tudi prinesli.

Informcije s tekme so sicer skope, dvoboj pa naj bi po zapisih novinarjev v reprezentanci ZDA končali Kemba Walker, Donovan Mitchell, Harrison Barnes, P.J. Tucker in Brook Lopez. De'Aaron Fox, Khris Middleton in Jayson Tatum niso vstopili v igro. Že v petek se bodo ZDA pomerile s Španijo, ta dvoboj bo verjetno prinesel realnejšo sliko o moči Popovicheve zasedbe.

gregg popovich Šok za selektorja Šport Nov udarec za ameriško reprezentanco! Odpovedal še največji preostali zvezdnik!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.