Šport
116 ogledov

"Kozli" čez prvo rusko oviro

Dobovec Pivovarna Kozel futsal.si
Slovenski prvaki v futsalu so odlično začeli nastope v elitnem evropskem tekmovanju.

Dobovec Pivovarna Kozel, aktualni slovenski državni in pokalni prvak, je s prepričljivo zmago (3:0) začel nastop na turnirju glavnega dela futsal lige prvakov v Podčetrtku. Za zmago proti finalistu ruske lige Sibiriaku so zadeli Klemen Duščak, Alen Fetić in Kristjan Čujec.

V primeru jutrišnje zmage, Dobovec ob 20. uri igra proti madžarskemu podprvaku Berettyoujfalu, bi kozli že dosegli cilj - uvrstitev med šestnajst najboljših moštev stare celine.

"Tekma bi se lahko nagnila na eno ali drugo stran. Smo pa si na koncu mi to zmago zaslužili. Borili smo se kot levi. Jutri je treba zmagati in končati začeto delo," je po tekmi dejal kapetan Rok Mordej, trener Kujtim Morina pa je dodal: "Ponosen sem na ekipo, ki je naredila vse, kar smo se dogovorili. Premagali smo finalista močne ruske lige, ki je sicer ostal brez pomembnih igralcev, a je še vedno zelo kvalitetna ekipa."

Alcione Marcelino Video Šport Brutalen napad, žrtev s počeno lobanjo

Liga prvakov v futsalu (skupina 3), 1. krog:

Dobovec Pivovarna Kozel - Sibiriak 3:0 (1:0)
Ugra - Berettyoujfalu 4:1 (3:1)

LESTVICA:
1. Ugra 3 točke
2. Dobovec Pivovarna Kozel 3
3. Berettyoujfalu 0
4. Sibirjak 0

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.