Šport > Nogomet
9673 ogledov

Hrvaška v šoku, umrla trener in mladi nogometaš

matija capar Facebook
Huda prometna nesreča je bila usodna za dva člana zagrebškega kluba.

Hrvaški nogometni klub Futsal Zagreb je pretresla nova tragedija. Potem ko se je pred nekaj meseci na igrišču zgrudil in kasneje umrl 42-letnik Mate Čuljak, sta v hudi prometni nesreči med vračanjem iz Šibenika v Zagreb ugasnili življenji 33-letnega trenerja Matije Caparja in mladega nogometaša Oskarja Kadrnke. Nogometaši zagrebškega kluba so se vračali s turnirja, na katerem so osvojili tretje mesto.

Prometna nesreča se je zgodila v zgodnjih jutranjih urah na hrvaški avtocesti A1. V nesreči sta umrla trener in nogometaš, še dve osebi sta bili poškodovani.

Po poročanju hrvaških medijev je voznik avtomobila znamke Renault Clio iz neznnega razloga zadel zaščitno ogrado in se nato zaletel v betonski steber nadvoza. Policija okoliščine nesreče še preiskuje.

Capar je nekanji reprezentant in legenda hrvaškega dvoranskega nogometa. V 41 reprezentančnih nastopih je dosegel pet zadetkov. Zagrebškemu klubu, kjer so se pod njegovim vodstvom kalili kadeti, se je pridružil leta 2015.

"Ne morem verjeti. Še sinoči okoli 22. ure smo bili skupaj v Šibeniku. Iskrene sožalje družinam," se glasi eden izmed komentarjev pod objavo nesreče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice