Šport > Košarka
1043 ogledov

Zvezdnik Evrolige udeležen v prometni nesreči

Luka Dončić Dončić in Calathes med četrtfinalnim obračunom Evrolige.
Veliki tekmec Luke Dončića ni utrpel hujših poškodb.

Grški košarkarski reprezentat Nick Calathes je bil v nedeljo zvečer udeležen v prometno nesrečo, ki se je zgodila v predmestju Aten. Ob Calathesu sta bila v avtomobilu njegova žena in sin. 

V prometni nesreči je nastala samo materialna škoda, vsi člani družine Calathes so jo namreč odnesli brez poškodb.

Sloviti organizator igre, član grškega Panathinaikosa, katerega je v četrtfinalu Evrolige s 3-1 zmaga izločil kasnejši zmagovalec Real Madrid, ni bil odgovoren za nesrečo, do katere je prišlo, ker je voznik drugega vozila prevozil stop znak.

Calathes bo lahko zaigral na tretji tekmi polfinalnega obračuna grškega prvenstva proti PAOKU. Panathinaikos v seriji vodi z 2:0 v zmagah.

Grški košarkar, ki si je pri Memphisu delil slačilnico z Benom Udrihom, je bil ob koncu letošnje sezone eden izmed kandidatov za najkoristnejšega igralca Evrolige (MVP), a je nagrada šla v roke Luki Dončiću.

luka dončić Veličastno Šport 70.000 ljudi norelo ob prihodu Luke Dončića

Zvezdnik Panathinaikosa je v povprečju dosegal 14,5 točke, 8,0* podaje, 3,8 skoka in 1,7* ukradene žoge na tekmo (indeks 18,5). V katerorijah, ki sta označeni z zvezdico, je bil najboljši v Evroligi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice