Šport
24 ogledov

Kroosa je vrgel pod avtobus

Toni Kroos EPA
Nekdanji trener madridskega reala Bernd Schuster je presenečen, da Rafael Benitez ne najde mesta za Tonija Kroosa.

Los Blancos so včeraj v španskem prvenstvu klonili z 0:1 proti Villarrealu, celotno tekmo pa je s klopi spremljal aktualni svetovni prvak Toni Kroos. Trener madridskega velikana Rafael Benitez namreč v sredini bolj zaupa Brazilcu Casemiru, v zvezni vrsti pa sta mu družbo delala še James Rodriguez in Luka Modrić.

"Kroos ni igral, ker je igral Casemiro," je po tekmi na neljubo vprašanje odgovoril Benitez. Med kritiki njegove odločitve je tudi nekdanji trener Reala Bernd Schuster. "Benitez je vrgel Kroosa pod avtobus," se je za rojaka v izjavi za Onda cero slikovito potegnil Nemec.

Tekmo na El Madrigalu je sicer že v osmi minuti odločil nekdanji napadalec Valencie in Tottenhama Roberto Soldado, Real pa je klonil tretjič na zadnjih petih prvenstvenih tekmah. Za Barcelono in mestnim tekmecem Atleticom zdaj na tretjem mestu zaostaja za pet točk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.