Šport
37 ogledov

Lamoureux tudi ob polfinale

Tilia Olimpija Jean Philippe Lamoureux Boštjan Tacol
Prvi vratar Tilie Olimpije Jean Philippe Lamoureux bo zaradi poškodbe kolenskih vezi moral počivati vsaj dva tedna. Na jutrišnji tekmi bo tako v golu mladi Matic Boh.

Jean Philippe Lamoureux se je ob koncu druge tretjine poškodoval na četrtem četrtfinalnem dvoboju med Sapo Fehervar in Olimpijo. Ljubljančani so sicer zmagali z 2:1 in v zmagah zdaj vodijo s 3:2, v zadnjem delu igre pa se je z obrambami izkazal 20-letni Matic Boh.

Ta bo moral na jutrišnji šesti tekmi prevzeti vlogo prvega vratarja, saj bo Američan zaradi poškodbe kolenskih vezi počival dva do tri tedne. Tako je vprašljiv tudi njegov nastop v morebitnem polfinalu, če se zmaji tja uvrstijo. Blizu vrnitve je sicer Matija Pintarič, ki si je pred končnico prislužil prepoved igranja na šestih tekmah, kazen pa se bo iztekla že jutri. Tekma se bo začela ob 19.15, Ljubljančani pa bi se z zmago že prebili v polfinale lige Ebel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.