Šport
133 ogledov

Libanonska olimpijka pozirala gola in izzvala ogorčenje

Jacky Chamoun zgoraj brez poziranje olimpijka Youtube
Libanonski minister, pristojen za šport, je uvedel preiskavo zaradi fotografij Jacky Chamoun, na katerih smučarka pozira skoraj ali povsem gola.


"Ta fotografija ne bi smela priti v javnost. Vem, da je Libanon konzervativna država in ne gre za podobo, ki bi predstavljala našo domovino," je po tem, ko je zgornji posnetek prišel na svetovni splet, dejala libanonska smučarka Jacky Chamoun.

Sama zatrjuje, da so posnetki nastali lani, na njih pa pozira s kolegico. Mlada Libanonka se je sicer za posnetek že opravičila.

"Ne bi smelo priti v javnost"

"Delali smo avstrijski smučarski koledar. To, kar se je zdaj pojavilo na spletu, ne bi nikoli smelo priti v javnost. To je bila le priprava na snemanje. Opravičujem se vsem, ki so jih fotografije vznemirile in šokirale. Zdaj se želim le osredotočiti na nastope na igrah," se je s pepelom posula Jacky.

Libanonski minister, ki je med drugim pristojen tudi za šport, Faisal Karameh, je že uvedel preiskavo dogodka, ki naj bi "očrnil" javno podobo Libanona. 22-letnica je sicer nastopila že na zimskih olimpijskih igrah v Vancouvru; v slalomu je osvojila 54. mesto. V Sočiju bo tekmovala v veleslalomu in slalomu. 

Komentarjev 3
  • zlatane 13:17 13.februar 2014.

    kapibara, poa saj to je to. še na morje greš, pa redko vidiš tako lepo dekle v tangicah plus zgoraj brez

  • kapibara 11:25 13.februar 2014.

    Če so pa te fotke + spot , očrnili Libanon, so pa res samo še za v skalnate jame.. pa tukej je videna SAMA lepota..!! Njihov konzervatizem jih črni..!!

  • zlatane 16:02 12.februar 2014.

    proklemani libadon, taka panika zaradi 1 para joškov, pa saj ima dekle lepe in prav je da take vidimo, kake grde, 100x povešene, tega se da dobit na tone, takih lepih pa ni na pretek